Kurser

 

Inre resa

Drömmer du om en framtid tillsammans med någon, men är osäker på hur du ska göra för att träffa personen i fråga? Funderar du över varför ditt liv ser ut som det gör idag och önskar få perspektiv på dina tidigare relationer.

Du har varit singel en längre period och börjar tvivla på om du någonsin kommer att träffa en partner att dela livet med eller varför du hamnar i vänstadiet istället för i en kärleksrelation? Du tvivlar ofta på dig själv och din förmåga, känner att livet är orättvist och frågar dig själv, varför skulle någon vara intresserad av mig? 

Du känner att det är svårt att skapa kontakt, läsa av signaler eller svårt att visa ditt bästa jag när du är på dejt eller i sociala sammanhang och blir ofta missförstod. Då är den här kursen för dig. 

Den här kursen kommer att ge dig grunderna inom områdena självkännedom, självkänsla/självförtroende, social kompetens/kommunikation, livsmål, känslohantering och redskap för att erhålla en långvarig relation. 

Teori kommer att varvas med övningar och direkt handledningen utifrån situationer eller frågetecken i din vardag. 

green-chameleon-21532.jpg
 
 

Kursen Inre Resa består av förberedande aktiviteter kopplade till beteendemönster/tidigare relationer, självkänsla/självförtroende, social kompetens/dejting, önskemål kring framtida relation och relationslära. Teori kommer att varvas med övningar och direkt handledningen utifrån situationer eller frågetecken i din vardag. 

Kursen syftar till att:

  • Gå igenom vad du värdesätter i livet och vad du önskar av en framtida kärleksrelation och tillsammans skapa livsmål och delmål för att uppnå dessa. 
  • Öka din självkännedom, få perspektiv på dina beteendemönster utifrån tidigare relationer eller brist på relationer.
  • Ge dig verktyg för att börja jobba med att stärka din självkänsla och sjävförtroende. 
  • Ge dig perspektiv och konkreta redskap för att förbättra din sociala kompetens - hur viktigt är första intrycket, vad säger ditt kroppsspråk, hur du blir mer intressant och hur du framhäver ditt bästa jag när du är på en dejt eller i andra sociala sammanhang?
  • Förbättra din kommunikation - Konflikthantering samt hur du sätter ord på dina känslor och tar emot feedback/konstruktiv kritik från din partner.
  • Framgångsfaktorer för att bibehålla en långvarig relation. 

OMFATTNING:

3 kurstillfällen á 3 timmar + indiviuell uppföljning

PRIS:

6 000:- exklusive moms (Möjlighet att dela upp din betalning)