Är du singel och längtar efter en relation?

Kärleksmäklaren hjälper dig att hitta balansen i livet samt ger dig verktyg för att bli medveten om ditt beteendemönster, relationsmönster, hur du hanterar känslor, sociala färdigheter samt självkänsla och självförtroende för en fungerande relation.

Kärleksmäklaren erbjuder personlig matchmaking för dig som vill ha en seriös relation. Vi hjälper dig att finna en person som kan vara den rätta för just dig utifrån dina önskemål. Kärleksmäklaren erbjuder personlig och konfidentiell service som gör att du kan känna dig säker och trygg. På samma sätt som att en mäklare hjälper dig att köpa eller sälja din fastighet så kommer kärleksmäklaren ge dig konsultation, förberedelser, matchningsförslag samt feedback.

Om du är intresserad av att genomföra en inre resa, bli mer självmedveten och slippa falska profiler samt spara tid genom att enbart dejta person där det finns en stor möjlighet till ett framtida partnerskap. Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss för en kostnadsfri konsultation, där du erhåller mer information om tjänsten.

Kärleksmäklaren syftar till att:

  • Öka din självkännedom, förstärka din självkänsla och självförtroende samt bli medvetenheten om dina egna resurserna för att erhålla en fungerande relation. 
  • Öka din medvetenheten kring framgångsfaktorer vad gäller dejting och social interaktion.
  • Personlig och konfidentiell matchmaking utifrån dina primära önskemål. 
  • Coacha er som par till större förståelse för varandras olikheter och samtidigt förstärka och tydliggöra vad som fungerar bra i relationen.